Începem să utilizăm Energia Regenerabilă Solară


Din păcate populația noastră, puțin utilizează tehnologiile inovatoare care transformă radiația solară în energie alternativă. Problema constă în faptul că accesul la tehnologiile inovatoare este limitat, prin lipsa tehnologiilor accesibile pentru marea majoritate a populației. Prețurile înalte la echipament tehnic cum ar fi panourile solare și colectoarele solare sunt foarte costisitoare și marea majoritate nu poate să-și permită așa echipament.


Logic ar fi, ca să existe ceva alternativ pe piață, unde pentru marea majoritate, ar fi accesibil acest echipament la preț rezonabil. Dar din păcate lipsa de informare, despre utilizarea energiei ecologice regenerabile și de furnizori de echipament în acest domeniu, face ca tehnologiile verzi să fie departe de noi.


În sens clar Eco - tehnologii inovatoare accesibile pentru marea majoritate a populației există, problema constă în lipsa de informare despre proiectele tehnice care pot fi realizate.
La fel nu există educație și promovare a tehnologiilor inovatoare în acest domeniu. Dar pentru a efectua schimbări în acest sens, pentru început vă propunem câteva tehnologii care pot considerabil să vă ajute să reduceți cheltuielile și să contribuiți la protecția mediului ambiant.


Suntem gata să vă propunem următoarele tehnologii ecologice care deja sunt testate și funcționează în mediul rural, și pot fi aplicate, construite și instalate la gospodăriile țăranilor și a fermierilor.


Toate modelele și proiectele tehnice nu sunt costisitoare, pot fi ușor confecționate în condiții casnice.
Colectoare Solare, Panouri Termice, Cuptoare Solare, Uscătoare Solare, Lăzi și platforme pentru compostare, Stații ecologice pentru tratarea apei (ZUC), Sanitație ecologică sigură (veceuri Ecosan), Obiecte imobiliare pasive (casă din argilă și paie). Prin intermediul buletinului „Ecotehnologia" vom promova ecotehnologiile și tehnicile ecologice, utilizarea energiei regenerabile celei mai libere forme de energie și la sigur energie accesibilă pentru toți.


Membrii echipei Ormax

Avem 7 vizitatori și nici un membru online

Eco Expert

Visitatori