Energia ecologică alternativă pe gratis la Drochia


La acest seminar, au participat membrii asociaţiilor obşteşti din regiunea de nord a R. Moldovei şi locuitori ai satului Dominteni, care sunt interesaţi de promovarea energiei regenerabile ecologice. Modulul I, „Colectoare Solare" a fost organizat de echipa Ormax şi a pus accentul pe promovarea energiei regenerabile, modulul II al atelierului a fost condus de AO EcoContact şi s-a axat pe consolidarea sectorului asociativ din regiunea de nord a Moldovei iniţiativă susţinută de Milieukontakt International.


Activităţile ce ţin de construcţia şi promovarea utilizării energiei ecologice regenerabile, vor fi multiplicate şi organizate în alte localităţi de către participanţii la acest seminare.


Seminarul şi atelierul de lucru „Energie alternativă şi ecologică accesibilă", face parte din cadrul proiectului „Soluţii inovatoare şi durabile pentru dezvoltarea rurală în Republica Moldova". Programul dat, a fost elaborat şi organizat de echipa Ormax, în scopul protecţiei mediului ambiant şi reducerii sărăciei din regiunile rurale, programul este susţinut de organizaţia Church World Service.


Oleg Rotari - ACT Ormax

Avem 39 vizitatori și nici un membru online

Eco Expert

Visitatori