Instruire în domeniul utilizării Energiei Regenerabile Solare

 


La acest eveniment au participat experți locali și naționali din domeniul energiei regenerabile. Experții de la CEIS "Ormax" au prezentat modulul despre construcția și utilizarea colectoarelor solare pentru încălzirea apei menajere. Experții de la compania "Activ Energy" din Moldova au prezentat un modul despre sisteme autonome de energie electrică care provine din energia regenerabilă solară.

 

Image00008


Participanții la instruirile organizate de către membrii CEIS "Ormax" au beneficiat de suport informațional și de broșura "Eco-tehnologii inovatoare la tine în comunitate" în care sunt descrise tehnicile de aplicare la nivel individual și comunitar.

 

Image00017


Aceste activități au fost organizate în cadrul programului "Promovarea tehnologiilor de energie regenerabilă (RET) pentru dezvoltare rurală în contextul schimbărilor climatice" care este elaborat de către organizațiile CEIS Ormax Moldova, RCDA Georgia și Centrul RSS Drvar din Bosnia. Partenerii și finanțatorii programului: CWS Europe și Fundația Week of Compassion.

 

Centrul Ecologic de Inovații Sociale - Ormax

Avem 3 vizitatori și nici un membru online

Eco Expert

Visitatori