Mieczysław Babalski în ajutor la fermierii din Moldova

 

Cred că și în R. Moldova populația s-a săturat să consume produse contami- nate cu chimicale, prezența substanțelor toxice în produsele agricole afectează serios sănătatea omului și aduce preju- dicii ecosistemelor naturale și ecologice.
Am observat că în Moldova solul și clima sunt foarte prielnice pentru creșterea produselor agricole ecologice, în sens clar fer- mierii ar putea să asigure toată țara cu cele mai importante și necesare produse ecologice agroalimentare.


Dar pentru ca în Moldova de a efectua schimbări în domeniului utilizării practicilor ecologice trebuie încă mult de lucrat în acest sens. Acum când grupurile de fermieri și producătorii agricoli sunt la început de cale privind renunțarea la agricultura convențională și trecerea la practicarea agriculturii durabile este foarte important ca inițierea proceselor de utilizare a practicilor ecologice să fie efectuate în mod corect.

 

Tocmai de aceasta am și venit din Polonia în R. Moldova pentru a mă împărtăși cu dvs. și colegii mei din Moldova despre obținerea rezultatelor bunelor practici din domeniul agriculturii ecologice.


Toate rezultatele pe care le-am obținut, se datoresc practicilor efectuate mai mult de 20 de ani de către mine la ferma ecologică din Brodnica Polonia. În scopul utilizării bunelor practici din domeniul agriculturii durabile, vă propun să urmăriți schemele și recomandările de la mine și fermierii ecologiști din Polonia, sunt convins că rezultatele pe care le vă propuneți să le obțineți în scurt timp vor fi vizibile.

Avem 12 vizitatori și nici un membru online

Eco Expert

Visitatori